ScreenHunter_111 Jun. 05 11.59.jpg

Afwerking

** Vanaf 3 april 2018 is de inhoud van deze website (en meer) te vinden in onze vernieuwde website; https://www.houtvanons.nl ** 

Onze steigerhouten meubelen worden gemaakt van oude steigerdelen, die zijn gebruikt in de bouw. Deze planken zitten vaak vol met cementresten, spijker- of schroefgaten en ander beschadigingen en zijn niet allemaal even dik of breed. Dit geeft de uiteindelijke meubelen een robuust en stoer uiterlijk.

Heeft u liever een egaler geheel? Dan raden wij u aan om te kiezen voor nieuw steigerhout. Al onze meubelen en producten worden zorgvuldig geschuurd en veel oneffenheden worden hiermee verwijderd. Ook zijn ze hierdoor splintervrij. Onze binnen meubelen zijn verlijmd waardoor er geen kiervorming zal ontstaan na verloop van tijd. 

De meubelen werken we desgewenst af met lak, white- of greywash. U kunt ook kiezen voor onbehandelde meubels voor een ruigere uitstraling. De getoonde foto's kunnen afwijken van de geleverde meubelen, maar geven u een goed beeld van de uitstraling die de meubelen krijgen met de door u gewenste afwerking.

Voor het behoud van uw tuinmeubelen raden wij u aan de meubelen jaarlijks, of om het jaar, te behandelen met het door u gekozen afwerkingsmiddel. Alle buitenmeubelen worden voorzien van rubbers. Voor binnen meubelen kunt u kiezen uit glijders of wieltjes.