ScreenHunter_51 May. 28 22.35.jpg

** Vanaf 3 april 2018 is de inhoud van deze website (en meer) te vinden in onze vernieuwde website; https://www.houtvanons.nl ** 

90% van onze productie doen we zelf. Dit wil zeggen dat we bijna alle producten zelf ontwerpen en op maat maken in onze werkplaats. We zijn daardoor niet afhankelijk van de catalogi en soms lange levertijden van meubel- en woonaccessoiremerken en kunnen topkwaliteit producten ontwikkelen die scherper geprijsd zijn dan de bekende merken. We zeggen altijd: maatwerk is onze standaard.

Dagelijks krijgen we gave ideeën van bezoekers van onze website. Zo krijgen we schetsen, foto’s of complete 3-D tekeningen toegestuurd van een te gek steigerhouten kast, tafel, loungebank, bed of ander meubel. De mogelijkheden zijn oneindig want in onze werkplaats kunnen we alles zo maken zoals u wilt. Vinden we het geen goed idee of we twijfelen of het haalbaar is dan geven we dat ook gewoon aan. Ook wanneer u vastzit aan een bepaald budget denken wij met u mee.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en/of de meubelen in te meten. Als u tot bestellen overgaat wordt uw meubel(en) in bestelling genomen. Wij hanteren een levertijd van plusminus 3 weken. Uw meubelen worden uiteraard desgewenst bij u thuis bezorgd en gemonteerd, hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.